En gang var det simpelt at komme ud ad døren, hvis bare man kunne huske sin pung, mobil og sine nøgler. Den tid er forbi med det samme man lukker op for den nye verden som nybagte forældre, for pludselig skal der gennemtænkes en hel dag og pakkes herefter og hvordan gør man så det smartest?

Tag det varme måltid til babyen med hjemmefra

Når man har et lille barn, er det ikke altid lige let at komme ud af døren. Der skal pakkes bleer, stofbleer, servietter og ikke mindst mad, hvis baby er blevet stor nok til at spise andet end mælk. Der findes allerede mange gode men dyre løsninger for diverse madbeholdere, til når turen går ud i det blå med baby, men nogle gange er det bare ret bøvlet at skulle rende rundt med mtom mademballage hele dagen. 

Det findes der heldigvis råd for. Engangsemballage i form af foliebakker og lignende, har allerede glædet en del forældre. Når det først er prøvet på farten, er det sjældent noget man vælger at gå væk fra igen og et kæmpe plus ved denne løsning er, at man slipper for at skulle vaske 10 små bøtter op hver aften. 

Emballage som f.eks. foliebakkerne er geniale alternativer til de mange plastcontainere vi ellers kender til at proppe mad i. Grunden til at foliebakkerne er ekstra geniale er, at du kan tilberede et varmt måltid hjemmefra og have varm mad med på farten til din store baby.

Gør det hele så let og overskueligt som muligt for dig som forælder

Tænker du at det ikke er nogen god løsning for dig, da du gerne vil skåne miljøet og undgå engangsemballagen, så skal du ikke fortvivle. Med f.eks. foliebakker kommer beskrivelsen godt nok at det er ment som engangsemballage, men du kan sagtens bruge dine foliebakker igen og igen. Du slipper dog ikke helt for opvasken så.

Det hele var helt sikkert lettere, hvis baby bare kunne klare sig med at skulle ammes når man er ude, men i takt med at baby bliver større, så skal der også noget andet føde indenbords og det er helt som det skal være. Det er derfor bare med at finde de gode muligheder der er for at gøre det hele så let som muligt, for at komme afsted helt uden nogen pusletaske kan ikke lade sig gøre, men det kan sagtens lade sig gøre at klare det hele til en overskuelig get away hjemmefra og så er du heller ikke afhængig af at der er en mikrobølgeovn i nærheden til at varme maden op først.